Vergaderen in een kasteel - 24-uurs vergaderarrangement

Bij dit 24-uurs vergaderarrangement in een kasteel in Baarn is inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie, thee, espresso en cappuccino in de lounge
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Zaalhuur van een van de beschikbare zalen
  • Beamer met smartboard
  • Flip-over met stiften
  • Blocnotes en pennen
  • Draadloos internet
  • Dagelijks wisselend 3-gangen diner
  • 1 Overnachting in een van de stijlvolle kamers
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: € 226,50 p.p.

Dit arrangement is geldig tussen 09.00 -18.00 uur met vooraf- of aansluitend een diner en overnachting. U kunt dit arrangement uitbreiden met onbeperkt mineraalwater en frisdranken inbegrepen, een muffin in de ochtend en een hartige warme snack in de middag voor + € 20,00 p.p.

Extra mogelijkheden voor uw vergadering:

  • Onbeperkt mineraalwater en frisdranken in de vergaderzaal: Voor een hele dag vergaderen € 12,50 p.p. en voor een halve dag vergaderen € 6,75 p.p
  • Vergaderaanvullingen: Wake up arrangement € 9,50 p.p. / Engelse muffin € 4,75 p.p. / Vers fruitsalade € 4,75 p.p. / Hartige snack surprise € 6,75 p.p.
  • Borrelarrangement: Na de vergadering serveren wij een uur lang onbeperkt dranken (exclusief sterke drank), aangevuld met 3 warme hapjes per persoon (o.a. bitterbal, garnalen snack, mini kaaskroketje) € 17,50 p.p.
  • Diner 3-gangen dagelijks wisselend: € 49,50 p.p. De invulling van het diner is een verrassing maar uiteraard houden wij rekening met allergieën en/of vegetarische gasten.

De prijs van dit 24-uurs vergaderarrangement is geldig tot 31 december 2022.

Vergaderen op een landgoed tussen uitgestrekte bossen

  Het Kasteel ligt op 15 minuten van Utrecht en Amersfoort. Het kasteel bevindt zich tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare. Er is hier voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Het Koetshuis ligt op 50 meter van het kasteel en is speciaal ingericht voor vergaderingen vanaf 6 personen. Het Koetshuis beschikt over een gezellige koffielounge en 6 luxe vergaderzalen met veel daglicht, audiovisuele hulpmiddelen en comfortabel meubilair.

Vergaderlocatie met luxe vergaderzalen en hotelkamers

  Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen en trainingen. De ruimtes krijgen daglicht, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig. De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 50 personen. Wij bieden all-in vergaderarrangementen met een vaste prijs per persoon. Wij delen de zalen in op basis van aantal deelnemers en beschikbaarheid. In deze prijs is inbegrepen: zaalhuur, audiovisuele hulpmiddelen, onbeperkt koffie/thee/espresso/cappuccino, een uitgebreid lunchbuffet en aansluitend een diner en overnachting in een van de stijlvolle hotelkamers.

  Alle hotelkamers zijn voorzien van een zitje een flatscreen tv, kluis en Nespresso koffie- en thee faciliteiten. De badkamers hebben toilet en een rainshower. Als er iets belangrijk is in een hotel, dan is het wel het bed waarin u slaapt. Wij hebben heerlijke royale boxspring bedden. Onze dekbedden en kussens zijn gevuld met ganzendons en overtrokken met krakend perkal-katoen. Slaap lekker!

Eigen keuken & personeel

Dit prachtige kasteel beschikt over een eigen keuken op locatie. De Chef-kok en zijn keukenteam werken uitsluitend met duurzame producten, waarbij wij de beschikbaarheid van het seizoen respecteren. Wij koken puur en gebruiken alleen verse ingrediënten van leveranciers waar we trots op zijn. Omdat zij, net als wij, passie hebben voor hun vak en uitsluitend topkwaliteit producten leveren. Ambachtelijke creaties uit eigen keuken, bereid met veel liefde voor het vak; dat is wat u van onze Chef-kok en zijn team mag verwachten!

Of het nu gaat om een vergadering, presentatie of feest met alles erop en eraan, onze mensen helpen u graag om er samen een geslaagd evenement van te maken. Sterker nog, de passie voor het vak, de deskundigheid en servicegerichtheid van onze mensen zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Zodat u zich 100% kunt focussen op uw collega’s of relaties. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Airconditioning

Onze partner

Algemeen

Laat u inspireren door de natuur en rust op een historische locatie. Ondanks de ‘landelijke’ omgeving ligt dit kasteel centraal in de Randstad, vlakbij Utrecht en in het Gooi. Het kasteel bevindt zich op een landgoed van 19 hectare. Voldoende ruimte dus om tussendoor een frisse neus te halen.

Vergaderruimtes

Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen en hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig.

In het Kasteel zelf bevinden zich de zalen die zeer geschikt zijn voor presentaties en grotere zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 110 personen.

Voor meerdaagse vergaderingen beschikt de locatie over 19 eigentijdse hotelkamers zodat uw gasten voor of na de bijeenkomst kunnen overnachten.

Keuken

Dit kasteel en het Koetshuis beschikken beiden over een uitstekende eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereidt alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit.

Bereikbaarheid

Het kasteel beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.