8 uurs vergaderarrangement tussen Den Haag en Scheveningen - Makkelijk bereikbaar!

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in Den Haag is inbegrepen:

  • Zaalhuur
  • Beamer, scherm en flipover in de plenaire zaal
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater tijdens de bijeenkomst
  • 2 Energie breaks ‘du chef’
  • Healthy lunch in restaurant ‘LEO's International Flavors’
  • Onbeperkt vruchtensappen, melk, en mineraalwater tijdens de lunch
  • Gebruik van onze Meeting Kit, Haagse hopjes, meeting mints, pennen en notitieblokken.

Prijs: vanaf € 70,00 p.p. op basis van minimaal 11 personen.

Overige arrangementen4- uur vergaderarrangement – vanaf € 45,00 per persoon
4- uur vergaderarrangement inclusief lunch – vanaf € 70,00 per persoon
12- uur vergaderarrangement - € 110,00 per persoon
De prijs van dit 8 uurs vergaderarrangement in Den Haag is geldig tot en met 31 december 2022.

Vergaderen tussen Den Haag en Scheveningen

Deze vergaderlocatie ligt direct aan het groene Van Stolkpark, midden in de International zone van Den Haag, tussen de Ambassadewijk en het centrum van de Hofstad. Op loopafstand van het hotel bevindt zich het World Forum, het Vredespaleis, het Omniversum en miniatuurstad Madurodam. Het strand van Scheveningen en het centrum van Den Haag zijn slechts op een steenworp afstand. 

Multifunctionele vergaderzalen

  Vergaderen mogelijk voor kleine en grote groepen

  Vergaderen op een toplocatie in Den Haag waar u ook uw auto makkelijk kwijt kunt. Bij deze vergaderlocatie kunt u met kleine en grote groepen uitstekend vergaderen. De locatie beschikt over 7 multifunctionele conferentiezalen en 3 boardrooms die samen plaats bieden aan groepen tot maximaal 1000 personen. 

  Dit 4-sterren hotel introduceerde als eerste hotel ter wereld een Sony 4K laserprojectie met haarscherp beeld, 4 keer zo scherp als High Definition. De Sony 4K laserprojectie is nu beschikbaar in de grote plenaire zaal. Daarnaast beschikt de locatie over tal van andere vergaderfaciliteiten die uw bijeenkomst ten goede komen.

Overnachten

Het Haagse hotel heeft 178 kamers inclusief 8 suites en het personeel staat 24/7 voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!
Mist u ook altijd uw eigen bed als u in een hotel slaapt? U heeft gegarandeerd een geweldige nachtrust na een dag lang vergaderen.

Wilt u na uw bijeenkomst nog even lekker ontspannen?

Ook dit kan in onze Promenade Healthclub en Spa. De healthclub & spa vindt u onder het hotel en is gratis te bezoeken voor hotelgasten. De luxe city spa heeft een oppervlakte van 900 m2 met diverse sauna's, een zwembad en een uitgebreide fitness ruimte. Alle faciliteiten voor ontspanning en inspanning aanwezig!

Overige mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. 

  • Restaurant LEO's International Flavors inclusief 24/7 room service
  • 7 vergaderzalen en 3 boardrooms
  • Privé parkeerterrein
  • Gratis WIFI
  • 24/7 receptie service
  • Kamers bereikbaar via trap en lift
  • Promenade Healthclub & Spa
  • Beauty center Skincare Promenade

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie
 • Sauna
 • Stoomcabine
 • Beauty Center
 • Zonnebank

Onze partner

4-Sterren congres- en vergaderlocatie in Den Haag

Deze congres- en vergaderlocatie ligt direct aan het groene Van Stolkpark, midden in de International zone van Den Haag. Op loopafstand van het hotel bevindt zich het World Forum, het Vredespaleis, het Omniversum en miniatuurstad Madurodam. Het strand van Scheveningen en het centrum van Den Haag zijn slechts op een steenworp afstand. 

Meetings & Events

Voor conferentie- en vergadergasten is dit hotel in Den haag de ultieme keuze. Het hotel heeft 178 hotelkamers, 10 vergaderzalen en 900m2 aan wellness onder het hotel. Hotelgasten maken gratis gebruik van het zwembad, de fitness en sauna van de Promenade Healthclub & Spa. LEO's International Flavors, ons restaurant en bar, is dé plek voor een lekkere kop koffie, lunch én compleet diner.


Van de in totaal 10 vergaderzalen, zijn er 6 gelegen op de begane grond van het hotel met uitzicht over het Van Stolkpark. Dit zorgt voor een oase van rust en een buiten-binnen gevoel. Deze 6 zalen zijn gelegen aan de open ruimtes van de lobby en het Atrium, zodat gasten ook hier kunnen plaatsnemen als zij zich even willen terugtrekken van de groep.


In 2017 zijn 3 van de vergaderzalen compleet gerenoveerd. Hierbij heeft duurzaamheid een grote rol gespeelt. De tapijttegels zijn bijvoorbeeld geproduceerd van oude visnetten. Daarnaast zijn ontwikkelingen op gebied van techniek ook van groot belang voor conferenties en evenementen. Er is dan ook gekozen om als eerste hotel ter wereld de Sony 4K laserprojectie te introduceren in onze grootste vergaderzaal. Met oogstrelende beelden, 4 keer zo scherp als High Definition projecteert de 4K laser haarscherpe beelden om bedrijven, producten of services letterlijk in de spotlight te plaatsen.


Voor effectieve vergaderingen biedt deze congres- en vergaderlocatie ook 3 boardrooms. De Presidential boardroom op de 6e etage met uitzicht over de skyline van Den Haag is 50m2 en biedt plaats voor 14 gasten. In deze boardroom maakt u ook gebruik van de ontvangstruimte welke ook geschikt is als break-out ruimte voor maximaal 8 personen. De Royal boardroom is 25m2 en biedt plaats voor 10 gasten, en onze Promenade Private Dining kan zoals gezegt gebruikt worden voor een prive diner tot maximaal 10 gasten.


Voorafgaand aan uw event staat het meeting en events team voor u klaar en tijdens de bijeenkomst kunt u met al uw vragen of aanvullende wensen terecht bij de meeting host die op die dag verantwoordelijk is om u alle organisatorische zorgen te ontnemen. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij diverse arrangementen. Van een 8-uurs budget vergaderarrangement tot een compleet 32-uurs arrangement inclusief een heerlijk diner en een ontspannende overnachting.

Uitgerust aan uw meeting of training beginnen

Deze 4-sterren congres- en vergaderlocatie telt na de uitbreiding in 2012 en de renovatie in 2017 in totaal 178 kamers, waarvan 8 Suites. Deze kamers zijn verdeeld over twee verschillende vleugels van het hotel welke ook wel de Promenade vleugel en de Apollo vleugel worden genoemd. Voor de kamers in de Apollo vleugel is gekozen voor een warme en royale uitstraling. De kamers zijn daarom ook ingericht met donkere en ’zware’ meubels in combinatie met de zogenoemde ‘’Royal Blue colors’’. Daarnaast, heeft ook onze begane grond per kwartaal vier, 2021, een upgrade gehad! De renovatie heeft impact vanaf het moment van binnenkomst door het vernieuwde tournequet. Aan de linker hand straalt de gloednieuwe receptie, diens ontwerp is gericht op het ondersteunen van een check-in waarbij privacy en persoonlijke ervaringen hoog in het vaandel staan. De kersverse koffie corner bij onze vergaderzalen is dé plek voor een warm en hartelijk ontvangst. Tenslotte, is onze gerenoveerde, hedendaagse bar uitermate geschikt voor een aflsuiting van de vergadering. Met vergrootte capaciteit en een diversiteit aan zit plekken, is er voor ieder wat wils. 


De Promenade vleugel is het originele deel van het pand en heeft sinds de renovatie 99 geheel vernieuwde kamers. Voor deze kamers is gekozen om de natuur van buiten naar binnen te halen. De kamers zijn licht van kleur, er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en zelfs de vosjes en vogeltjes uit het bos zijn in onze kamers terug te vinden. Tenslotte is er gekozen voor een raampartij van de vloer tot aan het plafond waardoor het prachtige uitzicht van het groene Van Stolkpark en het Statenkwartier wordt benut.

Klassiek en Modern

Het hotel is zowel klassiek als modern. De dag beginnen met een goed ontbijt is erg belangrijk. Bij LEO's International Flavors start u uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet.
Heeft u genoeg werk verzet vandaag? Dan kunt u relaxen in de Promenade Healthclub & Spa. De spa biedt verschillende sauna’s, gezichtsbehandelingen, een zwembad en fitnessruimte inclusief personal trainer, gratis voor u als hotelgast.